Indicators on فوم یخچالی پلی یورتان You Should Know

قالب گیری تزریقی، روشی متداول برای تولید قطعات پلی یورتانی است. از این شیوه، هم برای پلی یورتان های ترموست و هم برای ترموپلاست ها می تواند استفاده شود.

فوم یخچالی پلی یورتان جلوی تبادل حرارت میان بیرون و داخل یخچال را می‌گیرد. در صورتی که از این فوم استفاده نشود تقریباً ۵۰ درصد مواد غذایی که داخل یخچال وجود دارد ممکن است فاسد شوند.

این ماده به دلیل چسبندگی که دارد، بین دیوارهای داخلی و بیرونی یخچال پیوند قوی و ثابت ایجاد می‌کند.

 هزینه‌های عملیاتی. اگرچه برخی از یخچال‌ها دارای برچسب‌های قیمت «ارزان» هستند، اما در واقع ممکن است نسبت به مدل‌های دیگر کارایی انرژی کمتری داشته باشند و کارکردشان گران‌تر باشد.

سیستم های یخچالی را نیز می توان بر اساس نوع یخچال و کاربرد نیز طبقه بندی کرد. محصولات پلی یورتان یخچالی شامل یخچال های خانگی، فروشگاهی و صنعتی هستند. سیستم های پلی یورتان یخچال های خانگی و فروشگاهی که عامل فوم زای آن ها سیکلوپنتان است، فرمولاسیون پلی ال آن ها تفاوت چشمگیری با یکدیگر ندارند، اما در یخچال های صنعتی که ابعاد و سایز یخچال بزرگ می شود و ضخامت فوم آن نیز از یخچال های خانگی و فروشگاهی بیشتر است، دیگر نمی توانیم با همان فرمولاسیون فوم را تولید کنیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در این مقاله، به معرفی بهترین گزینه‌های عایق صوتی کف ساختمان می‌پردازیم و نکاتی که باید هنگام انتخاب در نظر بگیرید را با هم بررسی می‌کنیم. ادامه مطلب

کاربرد ‌فوم یخچالی بیشتر در یخچال های فروشگاهی، لوازم برودتی صنعتی، فریزرها و تولید یخچال های خانگی صورت می‌گیرد. این نوع فوم پلی یورتان more info در ساخت سردکننده های ایستاده، سردخانه ها و بسیاری مکان ها و لوازم دیگر هم استفاده زیادی دارد.

پلی یورتان بسیار سبک است و به همین خاطر حمل و نقل آن آسان است

به دلیل عدم جذب رطوبت محیط، عملکرد عایق افزایش می‌یابد.

به بیان دیگر، بیشتر مقادیر هدایت حرارتی، یعنی حدود ۶۵ تا ۸۰%، شامل هدایت حرارتی عامل فوم زا یا مخلوط عوامل فوم زا است. همچنین، این عوامل فوم زا در سلول‌ها در مدت زمان کوتاهی با هوا جایگزین می شوند، بنابراین ارزیابی تغییر در این پارامتر در طول زمان نیز بسیار مهم است.

مزایای فوم سخت یخچالی پلی یورتان و تاثیر بر گرید انرژی یخچال

در میان این لایه ها، فوم سخت پلی یورتان قرار می‌گیرد که هم به عنوان ماده پرکننده و هم عایق کننده عمل می‌کند و در خط مونتاژ یخچال و حین تولید در کارخانه، اعمال شده و درون بدنه یخچال فرآیند فوم شدن و پخت آن صورت می‌پذیرد. خواص چسبندگی پلی یورتان‌ها منجر به تشکیل پیوند قوی و ثابت میان دیواره‌های درونی و بیرونی یخچال می‌گردد و همچنین، مانع از تبادل حرارت بین بیرون و داخل یخچال خواهد شد.

به عبارتی دیگر، پلی‌ال می‌تواند هم به صورت گازخورده مورد استفاده قرار گیرد و هم قبل از ترکیب با ایزوسیانات با عامل فوم‌زا مخلوط گردد. میزان سختی فوم حاصل به نسبت اجزاء و نیز عاملیت پلی‌ال مورد استفاده بستگی دارد. بسته به خواص و ویژگی‌های مد نظر، ترکیبات مختلفی در فرمولاسیون پلی‌ال مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله آن‌‌ها می‌توان به استفاده از کاتالیست برای کنترل زمان‌های واکنش و نیز سورفکتانت‌های سیلیکونی برای ایجاد سلول‌بندی ریز و یکنواخت، سازگاری بین اجزاء و جلوگیری از جمع‌شدگی فوم حاصل اشاره نمود. لازم به ذکر است که تمامی اجزاء واکنش از جمله پلی‌ال، شبکه‌ساز، سورفکتانت، کاتالیست بسته به عامل پف‌زای مورد استفاده در فرمولاسیون انتخاب می‌گردند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *